+36 23 545-310 - FAX +36 23 370-531 info@szavini.hu

Kerámiaburkolatú medence

 

A kerámiaburkolatú medencét csak ajánlott csak szakemberrel szabad elkészíttetni. Két fajta kerámiaburkolattal lehet építeni, de mindegyikre vonatkozik, hogy csak speciálisan uszodai alkalmazásra készített anyagot szabad felhasználni.

 

Kerámiaburkolatú medencék

A kőművesmunka szakmai útmutatásunk alapján akár házilag is kivitelezhető, így ennek költsége is csökkenti a végső kivitelezési költséget.

Hagyományos uszodacsempéből

 A hagyományos uszodacsempe burkolat már kiszorult a magán medencék piacáról, és kizárólag csak nagy alapterületű közösségi medencéknél használatosak.

Üvegmozaik csempéből

A kerámiaburkolat kiválasztásnál csak a fantázia szab határt. Az egyszínű, kevert színű burkolatokon keresztül egészen a fényképről elkészített figurális alakokig bezárólag minden lehetséges.

Medenceépítésben nem ismerünk fél megoldásokat!

Szeretne otthon fürdőzni, de a felfújható medencét nem tudja komolyan venni? A medenceépítés a válasz! Amennyiben hosszú távon is minőségi és a céloknak tökéletes medencét szeretne, akkor keresse cégünket, és rendelje meg szolgáltatásunkat medenceépítéssel kapcsolatban!

Kétféle verziót ajánlunk medence építésre, amiben már nagy gyakorlattal rendelkezünk. Az egyik a fólia bevonatú zsalukőből épített medence, a másik pedig a kerámia bevonatú vasbeton szerkezetű medence.

A medencéknek minden szempontból jól kell funkcionálniuk, de ezt csak akkor tudják megtenni, ha kivitelezésük olyan lesz, amilyennek lennie kell. A medenceépítésben a jó ár-érték arányra törekszünk, ezért tudunk annyi elégedett vásárlót elkönyvelni.

Döntsön Ön is egy olyan cég mellett, ami a medenceépítésben a maximumot tudja nyújtani, hiszen ezáltal  Ön is egy elvárásainak megfelelő medencét kap majd.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink  egyikén, ha felkeltettük az érdeklődését, és kérjen medenceépítésre árajánlatot!

 

Szavinipool Kft.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavinipool@gmail.com

hu Hungarian
X