+36 23 545-310 - FAX +36 23 370-531 info@szavini.hu

Medence fedések

 

Elegáns, esztétikus megoldás, mellyel kültéri medencénk használati idejét kitolhatjuk.

 

Medence fedések

A medencefedések igen esztétikus, sínen guruló alumínium szerkezetből álló, polycarbonát, vagy üveg fedést jelent. Elegendő hely esetén, a szerkezet a medencéről teljesen letolható. Becsukott állapotban az “üvegház” hatás miatt fűti a medence vizét és védi azt a szennyeződésektől.

Nagyon sok fedéstípusból lehet válogatni. Vannak egészen alacsony, illetve nagy belmagasságúak, különböző típusokban és színekben. Minden ajánlatkéréssel egyedileg foglalkozunk, a konkrét medence méreteinek és környezetének ismeretében.

A redőnyös medencefedés beépítési módjairól röviden

 

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a redőnyös medencefedés, ugyanis rendkívül egyszerűen kezelhető, és tökéletes védelmet nyújt a gyermekek és kisállatok számára, mindamellett, hogy a medencében található víz hővesztését minimalizálná. Ahhoz, hogy a redőnyös medencefedés előnyeit igazán megtapasztalhassuk, fontos, hogy a tájékozódjunk időben a beépítési módjairól, ugyanis ellenkező esetben csak kompromisszumokkal fogjuk tudni használni.

Mivel a redőnyös medencefedés csak akkor használható rendeltetésszerűen, ha teljesen rá tud illeszkedni a víz felszínére, ezért már a medence megépítése előtt tisztában kell lenni azzal, hogy redőnyös medencefedést szeretnénk használni. Utólag igencsak bonyolult a víz alatti megoldást telepíteni, ezért, ha Ön idén tervezi a medence építését, mindenképp gondoljon előre a redőnyös medencefedésre. Ebben az esetben a medence a redőny aknával együtt kerül megépítésre.

Ha további kérdései lennének termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavinipool@gmail.com

hu Hungarian
X