+36 23 545-310 - FAX +36 23 370-531 info@szavini.hu

Süllyesztett víztükrű medence

 

 

Amikor vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hogy medence építésre adhatjuk a fejünket az első és legfontosabb dolog, amit el kell döntenünk, hogy a medencénk feszített vagy süllyesztett víztükörrel rendelkezzen.

Süllyesztett víztükrű medence jóval költséghatékonyabb, mint egy feszített víztükrű medence. Magán használati viszonylatban kizárólag esztétikai szerepe van.

Süllyesztett víztükrű medence esetén a medence egyik oldalán helyezkednek el az ún. szkimmerek, melyek felelnek a fölözésért, ezzel szemben lévő oldalon pedig a vízbefúvók, így biztosítjuk  a medencénk tökéletes vízkörforgását.

Süllyeszet víztükrű medencék esetén az üzemi vízszint a szkimmerek közepéig

A medence fejet a szükséges mértékben levéssük, hogy a vízszint az eredeti helyén maradjon, így nem kell módosítani a medence körülötti szinteket.

Elhelyezzük a medence levésett oldalfalán a PVC vályúrendszert.

medence falába, oldalába bevéssük a szükséges szerelvényeket. A vésések helyén nem kell attól tartanunk, hogy a medence szivárogni fog, hiszen a vízzáróságot a fóliaburkolat fogja biztosítani.

Elvégezzük a szükséges kőműves javító munkákat, a medence alját, és oldalát gletteljük, hogy sima felületet kapjunk.

Legvégül elkészítjük a medence fólia burkolatát. A fólia készülhet különböző színből, és mintával. A beton és a fólia közé filc réteg kerül, ez védi a fóliát, és ugyanakkor kellemes puha tapintást biztosít a fürdőzők számára.

Medenceépítésben nem ismerünk fél megoldásokat!

Szeretne otthon fürdőzni, de a felfújható medencét nem tudja komolyan venni? A medenceépítés a válasz! Amennyiben hosszú távon is minőségi és a céloknak tökéletes medencét szeretne, akkor keresse cégünket, és rendelje meg szolgáltatásunkat medenceépítéssel kapcsolatban!

Kétféle verziót ajánlunk medence építésre, amiben már nagy gyakorlattal rendelkezünk. Az egyik a fólia bevonatú zsalukőből épített medence, a másik pedig a kerámia bevonatú vasbeton szerkezetű medence.

A medencéknek minden szempontból jól kell funkcionálniuk, de ezt csak akkor tudják megtenni, ha kivitelezésük olyan lesz, amilyennek lennie kell. A medenceépítésben a jó ár-érték arányra törekszünk, ezért tudunk annyi elégedett vásárlót elkönyvelni.

Döntsön Ön is egy olyan cég mellett, ami a medenceépítésben a maximumot tudja nyújtani, hiszen ezáltal  Ön is egy elvárásainak megfelelő medencét kap majd.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink  egyikén, ha felkeltettük az érdeklődését, és kérjen medenceépítésre árajánlatot!

 

Szavinipool Kft.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavinipool@gmail.com

hu Hungarian
X