+36 23 545-310 - FAX +36 23 370-531 info@szavini.hu

Medenceépítés

 

A SzaviniPool Ktf. két medence típust választott ki, amikre szakmai tapasztalatuk alapján a legnagyobb a kereslet, illetve az ár/érték arány szempontból a legkedvezőbbek.

 

Vasbeton szerkezetű fóliaburkolatú medencék

Ez egy olcsóbb megoldás.

Itt rögtön el kell oszlatnunk egy tévhitet, ez a fóliaburkolat nem egy “tejeszacskó” minőségű fóliából van, hanem egy erre a célra gyártott 1,5 mm vastag hálóerősítésű PVC lemezből áll. A fólia kapható minden színben, különböző mintákban, és akár különböző figurákat, mintákat és bordűröket lehet a burkolatra hegeszteni.
A szerkezet otthon is elkészíthető, zsaluköves vasbeton rendszerből épülhet. Nem követelmény a vízzáróság, mert azt a fóliaburkolat biztosítja, így lényegesen olcsóbb a kivitelezési költsége, mint bármely más medence esetén.
A gépészetet speciálisan a fóliaburkolatra gyártott szerelvényekből kell elkészíteni. Minden gépészeti szerelvénynek, élményelemnek létezik fóliaburkolatra alkalmas változata is, így a fóliás medencék ugyanazokat a szolgáltatásokat tudják adni, mint a lényegesen drágább kerámiaburkolatú társaik.

Előnyei:
– Viszonylag olcsó bekerülési ár
– Feszített, és süllyesztett kivitelre egyaránt alkalmas
– Kültéri és beltéri kivitelre egyaránt alkalmas
– Gyors kivitelezési idő, nincsenek hosszú technológiai szünetek
– Alakja szabadon választható
– Kicsi a karbantartási igénye
– A téli fagyos időjárást jól bírja
– Hosszú élettartamú
– Felújítás esetén egy-két napos munkával, csak a burkolatot kell cserélni

Vasbeton szerkezetű kerámiaburkolatú medencék

Ez egy drágább, de elegánsabb megoldás.

A vasbetonszerkezetet tanácsos szakemberrel elkészíttetni. Ennél a medencetípusnál a vasbetonszerkezetnek kell a vízzárást biztosítani, nem pedig a csempeburkolatnak, mivel ez erre a feladatra alkalmatlan. Egy rosszul megépített vasbeton szerkezet kijavítása utólagos injektálással, szigeteléssel megoldható, de ez igen drága eljárás.
A kerámiaburkolat felrakását ne bízza olyan vállalkozóra, aki nem jártas ebben az eljárásban. A betonfalra felrakott burkolatnak szigorúan betartandó rétegrendje van, csak speciálisan erre a célra gyártott segédanyagok, ragasztók használhatók fel, és az előírt technológiai időket is kötelezően be kell tartani.
Az így megépített medence hosszú élettartamú, igen esztétikus élményt jelent használójának.

Előnyei:
– Elegáns, esztétikus megjelenés
– Feszített, és süllyesztett kivitelre egyaránt alkalmas
– Kültéri és beltéri kivitelre egyaránt alkalmas
– Hosszú élettartam
– Alakja szabadon választható

Medenceépítésben nem ismerünk fél megoldásokat!

Szeretne otthon fürdőzni, de a felfújható medencét nem tudja komolyan venni? A medenceépítés a válasz! Amennyiben hosszú távon is minőségi és a céloknak tökéletes medencét szeretne, akkor keresse cégünket, és rendelje meg szolgáltatásunkat medenceépítéssel kapcsolatban!

Kétféle verziót ajánlunk medence építésre, amiben már nagy gyakorlattal rendelkezünk. Az egyik a fólia bevonatú zsalukőből épített medence, a másik pedig a kerámia bevonatú vasbeton szerkezetű medence.

A medencéknek minden szempontból jól kell funkcionálniuk, de ezt csak akkor tudják megtenni, ha kivitelezésük olyan lesz, amilyennek lennie kell. A medenceépítésben a jó ár-érték arányra törekszünk, ezért tudunk annyi elégedett vásárlót elkönyvelni.

Döntsön Ön is egy olyan cég mellett, ami a medenceépítésben a maximumot tudja nyújtani, hiszen ezáltal  Ön is egy elvárásainak megfelelő medencét kap majd.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink  egyikén, ha felkeltettük az érdeklődését, és kérjen medenceépítésre árajánlatot!

 

Szavinipool Kft.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavinipool@gmail.com

hu Hungarian
X